2021 Düğün Trendleri

2021 Düğün Trendleri

2021 yılı kişilerin alışkanlıklarının ve eğlence anlayışlarının büyük ölçüde değiştiği bir yıl olmuştur. Ancak yine de dünya evine girecek olan kişiler kendileri ve sevdikleri için son derece güzel düğün organizasyonları hazırlamaktan geri kalmıyor. 2021 düğün trendleri de bu konuda kişilere en güzel düğün organizasyon fikirlerini sunuyor. 2021 yılının şanslı çiftleriyseniz ve düğün tarihiniz yakın ise şu trendlerden haberdar olmanız gerekiyor:

Samimi Bir Düğün Töreni

Eskiden düğünler yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen ve son derece klasik eğlencelere yer verilen organizasyonlardı. Ancak yeni nesil düğün trendleri arasında samimi düğün törenleri daha fazla ilgi görmeye başladı. Hem pandeminin etkisi hem de insanların daha sıcak bir tören ile evlenmek istemesi bu tarz organizasyonları gerekli hale getirmiştir. Önceden hafta sonlarında akşam yapılan düğün törenleri 2021 yılında gündüz vakti ve hafta içi de yapılabilir. Az kişi ile yapılan bu düğün töreninde en göze çarpan detay ise törende yalnızca en yakınların bulunması oluyor.

Farklı Bir Düğün Konseptine Yer Veriliyor

Açık ya da kapalı mekânlar fark etmeden artık daha sıcak ve samimi bir dekorasyon tercih ediliyor. Düğün salonlarının şaşalı görüntüsünden ziyade daha çok ev konforu taşıyan mekânlarda bir düğün yapmak daha çekici hale geliyor. Süslemelerde abartıya kaçılmıyor ve kişilerin konforu lüksten daha çok önemseniyor. Burada en önemli unsur ise göz alıcı aydınlatmalar oluyor. Led ve süslü ampüller ile çok şık bir ortam yaratırken aynı zamanda ortamın samimiyetinden vazgeçilmiyor.

Düğünler İçin Doğa Dostu Alternatifler

Son yıllarda birçok çift nikahlarında nikah şekeri dağıtmak yerine çiçek ve ağaç tohumları dağıtıyor. Bu son derece düşünceli bir hareket olduğundan giderek yaygınlaşmaya başlıyor. 2021 nikâh trendleri arasında da bu doğa dostu konseptlere geniş yer verilmektedir. Minik saksılar içerisinde skulent çiçekleri güzel bir düzenleme ile nikah şekeri yerine vermek son derece farklı olacaktır. Bunun yanında keseler içerisinde insanlara doğaya katkı sağlayacak tohumlar verebilirsiniz.

Rahat ve Doğal Gelinler

2021 düğün organizasyonları içerisinde gelinlerin gelinlik seçimleri son derece dikkati çekiyor. Eskisi gibi kabarık ve son derece ağır gelinlikler yerine son derece rahat ve salaş gelinlikler öne çıkıyor. Akışkan elbiselerin her geçen gün biraz daha popülaritesi artıyor ve insanlar mini ve midi elbiseler ile evlenmeyi daha çok tercih ediyor. Gelinlik kadar saç ve makyaj konusunda da birçok farklı tercihler bulunuyor. Özellikle ağır saç taşları yerine çiçekler ve dökümlü saçlar gelinler tarafından daha fazla tercih ediliyor. Makyaj konusunda da abartıdan uzak durmaya çalışan birçok gelin adayı bulunuyor.

Daha Spor Giyinen Damatlar

Gelinler kadar damatlar da farklılıkları ile 2021 düğün trendleri içerisinde öne çıkıyorlar. Eskiden papyon ve kravat olmadan damat olunmazken artık damatlar daha rahat kesim kıyafetler giymeyi tercih ediyor. Hem renkli hem de spor damatlıklar damatların tercihlerinde ilk sırada yer alıyor. Tüvit kumaş takımlar son derece gözde denilebilir.

Düğün Mekanı Süsleme Fikirleri, düğün mekanları, düğün süsleme fikirleri,düğün organizasyonu,düğün organizasyon fikirleri | Neşeli Süs Evim

Düğün Mekanı Süsleme Fikirleri, düğün mekanları, düğün süsleme fikirleri,düğün organizasyonu,düğün organizasyon fikirleri | Neşeli Süs Evim


Düğün Mekanı Süsleme Fikirleri İçin TIKLAYINIZ…


Düğün Hazırlık Aşamaları İçin TIKLAYINIZ…