2022 Yaz Takı Modelleri

Rengarenk değişik modellerdeki takılar, kıyafetleri bütünleyerek daha hoş bir görünüm sağlar. Kıyafetlerde olduğu gibi her mevsim takı modasında da değişiklikler görülür ve yeni takı trendleri belirlenir. Peki 2022 yaz aylarında takı modası nasıl olacak? Yaz aylarında hangi takılar trend olarak kıyafetlerimizi süsleyecek? 2022 Yaz Takı Modelleri Neler? Hep beraber inceleyelim.



2022 Yaz Takı Modelleri

İşlemeli takılar:

Takılar bu yaz karşımıza sadece metal olarak çıkmayacak. Değişik işlemelerle yapılan örgü takılar 2022 yaz aylarında çok trend olacak. Rengarenk işlemelerle yapılan örgü takılar kıyafetlerimize renk ve enerji katacak.

Kol bilezikleri:

Amazon

Kollarımızın bileklerini süsleyen bilezikler 2022 yılında bileklerde değil kol’un üst bölümünde yerini alarak trend olacak.Özellikle kolsuz elbiselerle ve kolsuz Body’lerle kombinlenince çok şık görünecek olan kol bilezikleri değişik modelleriyle hanımların karşısına çıkacak.

3 D Yüzükler:

Christian Dior

Yüzükler her zaman hanımlar tarafından tercih edilen takıların başında gelir ve değişik renk ve modelleriyle hanımların parmaklarını süsler.2022 yaz modasında yüzükler bu kez 3D şeklinde görülecek ve bu rengarenk yüzükler parmaklarımızda yerini alacak.

Büyük Halka küpeler:

Zara

Büyük halka küpelerde bu yaz tekrar trend olacak ama bu kez sadece büyük halka küpeler değil extra büyük halka küpelerde oldukça moda olacak. Bu küpeler her türlü yazlık kıyafetinize uyum sağlayayarak kıyafetlerinizin daha şık görünmesini sağlayacak.

Daha kalın chokerlar:

Önceki yıllarda da oldukça trend olan choker kolyeler 2022 yaz aylarında da sıklıkla karşımıza çıkacak fakat daha önceki yıllarda daha minimal olan bu takılar bu yaz karşımıza daha kalın modellerle çıkacak ve özellikle yaz elbiselerine çok yakışacak.



Püsküllü takılar:

 

yesiltopuklar

2022 yaz aylarında hanımların kıyafetlerinde görülen iddialı modeller takılarda da görülecek. Özellikle püsküllü metalik renklerdeki takılar çok moda olacak ve püsküllü küpeler kıyafetlerinizin şıklığına şıklık katacak.

Boncuklu kolyeler:

https://www.fiseason.com/

Bu yaz rengarenk kıyafetlerimizi boncuklu kolyelerle tamamlayacağız. Rengarenk boncuklu kolyeler her türlü yaz kıyafetimize uyum sağlayarak ve kıyafetimizi bütünleyecek. Boncuklu kolyeler özellikle bu yazın trendi olan renkli çiçekli elbiselerle kullanılacak.

Takı Takmaktan Vazgeçmeyen Ünlülerin Takı Modelleri

Kararan Takılarını Evde Nasıl Parlatabilirsin? TIKLAYINIZ…