2021 İlkbahar Yaz Çanta Modelleri

2021 İlkbahar Yaz Çanta Modelleri, Çanta Modelleri, En Trend Çantalar, Hasır Çantalar, Yaz Çantaları | MODA | Neşeli Süs Evim

Çantalar her kadının hem büyük bir ihtiyacı hem de en önemli aksesuarıdır. Her sene farklı çanta modellerine yönelen kadınlar 2021 ilkbahar/ yaz çanta modelleri ile daha rahat bir şekilde stillerini tamamlama imkanı elde edebileceklerdir. Ünlü markaların yeni sezonda kadınlara hem işlevsel hem de son derece estetik modellerde çantalar sunması kadın beklentisini en iyi şekilde karşılamaktadır.

Şehirli kadın imajının en iyi vurgusunu yapan bu çantalarda el çantaları, omuz ve sırt çantaları kullanım şekillerine göre tercih edebiliyor. Klasik ve spor giyinmeyi seven kadınlardan maskülen tarza kadar her zevke ayrı bir model sunuluyor. Yeni sezon yazlık çanta modellerinde canlı renklerin öne çıktığını söylemek mümkün olabilir.

Mini El Çantaları Birçok Kadının Tercihi

Omuz çantaları kullanım açısından büyük bir rahatlık olsa da son yıllarda minimal çantalar birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Elde taşınan ve az miktarda eşyayı muhafaza eden bu çanta tasarımları renk ve model bakımından çok fazla alternatif sunuyor. Gündelik hayatınız için bu çantalardan geniş ölçüde yararlanmak mümkündür.

@malpela_

Kaynak: Zara Çanta Modelleri

Zara markası tarafından yeni sezonda kadınlara sunulan çantalar arasında vintage görünümlü modeller en popüler arasında bulunuyor. Bunun yanında mini kese çantaları da kadınların beğenisine sunan Zara, çapraz askılı çantalardan taş işlemelere kadar çok geniş bir skala sunmaktadır.

Kaynak: Mango Çanta Modelleri

Mango mini çantaları arasında kapitone desenler öne çıkarken renk olarak pastel tonlar ağırlıkta tutuluyor. Bununla birlikte timsah derisine sahip olan ve yaz renklerinin öne çıktığı modeller de kadın kullanıcılara en iyi şekilde hitap etmektedir. Birçok farklı model arasında mini çapraz çantalar da çok ideal tasarımlar arasında yer almaktadır.

Kaynak: Coach Çanta Modelleri

En çok tercih edilen çanta modelleri arasında el ve sırt çantaları yüksek bir işlevsellik sunmaktadır. Özellikle sırt çantalarında da minimal boyutlara yer verilmesi yüksek bir avantaj sunmaktadır. Genç ve dinamik hisseden kadınların ruhuna seslenen Coach marka çantalar gündelik kullanımda çok ideal seçeneklerdir.

Kaynak: Micheal Kors Çanta Modelleri

Yeni Sezonda Göz Alan Çanta Modelleri

Geniş tasarım çanta modellerini tercih etmek isteyen kişiler için Mıcheal Kors çantaları çok ideal seçenekler sunuyor. Fiyat olarak kaliteyi en iyi şekilde yansıtan bu yazlık çanta modelleri genelde açık renk tonlarındadır. Her kadın için hem klasik hem de spor tasarımları görebilmek mümkün olmaktadır. Taba ve krem rengi karışımı el çantaları zarif detayları ile profesyonel iş kadınlarının tercihleri arasında yer almaktadır.

Kaynak: Furla Çanta Modelleri

Furla markası tarafından öne çıkarılan çantalarda canlı renkleri görmek mümkündür. Yaza özel tasarımlarla her kadının rahatlıkla kullanabilecekleri ve stillerini tamamlayabilecekleri tasarımlar ön plandadır. Zincir detayları olan ufak çantalar gereksinimlere yanıt verirken bir yandan da özgün formu ile her kadının tarzını tamamlamasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Mango

Kaynak: Coach


2021 İlkbahar Yaz Modası İçin Tıklayınız…