2021 İlkbahar Yaz Modası

Pandemi artık hayatın her alanını esir aldı. Buna moda da dahil. Her ne kadar bu zorlu süreçte evlerimizde olsak da moda sektörüne olan ilgi kaybolmadan yerini korumaya devam etti. Devamlı evde olmaktan bunalan insanlar online alışverişle vakit geçirmeye başladı. Bu durum modaya da yansıdı. Her ne kadar şık parçalar trendlerde yerini korusa da ev rahatlığına alışmamızla beraber daha spor parçalar ön plana çıkmaya başladı. İşte 2021 ilkbahar yaz modası cıvıl cıvıl renklerin yanında rahatlığı da getirdi. 2021 ilkbahar yaz renkleri şıklık ve rahatlıkla birleşince ortaya inanılmaz estetik parçalar çıkıyor. Dilerseniz gelin, 2021 ilkbahar yaz modası hakkında daha detaylı konuşalım.

Bu Senenin Modası Rahat Parçalar

 

İlkbahar ve yaz havaların ısındığı ve herkesin yavaş yavaş tatil moduna geçtiği dönemler. Ne yazık ki pandemiyle birlikte bu durum değişmeye başladı. Ancak bu yalnızca tatiller için geçerli. İnsanlar her ne kadar evlerinde olsalar da ilkbahar ve yaz dönemi için kıyafet seçiminden vazgeçmedi. Bu senenin modası olan rahat kesim bol pantolonlar, oversize model kıyafetler sıklıkla tercih ediliyor. Daha bol, daha rahat, ancak şıklığından ödün vermeyen kıyafetler 2021 ilkbahar yaz modası döneminde de ortaya çıkarıyor. Geniş paçalı pantolonlar ve tiril tiril elbiseler bu dönemin vazgeçilmezleri arasında yer almayı sürdürse de kıyafetlerde rahatlığın ön planda olduğunu sizler de fark edeceksiniz.

2021 İlkbahar Yaz Modası Renkleri

2021 ilkbahar yaz renkleri her dönem olduğu gibi cıvıl cıvıl ve neşe saçıyor. Özellikle yaz döneminde farklı renklerle karşılaşsak da belli tonlar bilhassa ön planda olacak. Bilhassa sarı ön planda olan renk olacak. Turuncu, mürdüm, sarı ve mercan renkleri ilkbahar ve yaz aylarında dolabınızı süsleyecek renkler arasında bulunuyor. Bunların yanı sıra mavi ve yeşil tonları da bu sezona damgasını vuracak renkler arasında yerini alıyor. 2021 ilkbahar yaz modası her ne kadar enerjinizi yansıtacak parçaları sizlerle buluştursa da karmaşık desenler yerine düz renklerle daha sık karşılaşacaksınız. Rahat parçalar ve cıvıl cıvıl renklerle 2021 ilkbahar yaz modası çok keyifli geçecek.

Kaynak: İpekyol

Siyah Jean Kombin Önerileri İçin TIKLAYINIZ…