2021 Sonbahar Kış Modası

2021 Sonbahar Kış Modası, 2021 Modası, Sonbahar Kış Koleksiyonu, Moda Fikirleri, 2021 Moda Fikirleri | Neşeli Süs Evim

Yaz mevsiminin artık yerini sonbahara bıraktığı son günlerde en çok merak edilen konulardan birisi de 2021 sonbahar kış modası oluyor. Yılın en trend parçalarını bir araya getiren modacılar yeni kış sezonuna çok dinamik bir giyim anlayışı ile girmeyi hedefliyor. 2021 yılının kış modasında eskiye ufak bir geri dönüş görünüyor. Özellikle sokak stilinde farklılık arayanlar için Retro biraz daha kendini hissettirecek gibi duruyor. 2021 yılında en moda kıyafetler arasında şunlar bulunuyor:

 Trençkotlar Yine Popüler

Geçiş mevsimlerinin vazgeçilmezlerinden birisi olan trençkotlar son derece şık kesimleriyle yine sonbaharda çok fazla tercih edilenlerden biri oluyor. Hemen her kadın ve erkeğin dolabında yer alması gereken trençkot modelleri sokak modasının da en vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. 2021 sonbahar modası düşünüldüğünde bu ürünlerin herkesin beğenisini topladığı söylenebilir. Ancak klasik dar kesim trençkotlar yerine bol ve salaş modeller daha çok öne çıkıyor. Krem, asker yeşili, kahve tonları ise yine bu ürünlerde trend renkler arasında yerini alıyor.

Oversize Paltolar Modelleri ile Her Daim Tarz Olun

Sonbahar kış modasının dikkati çeken parçalarından birisi ise oversize paltolardır. Kazaklar, sweetler ve tişörtlerden sonra paltolar da bu geniş kalıplar özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Geniş yaka ve bol kesim duruşu sayesinde son derece şık duran bu paltolar kadınlara son derece güçlü ve modern bir siluet kazandırıyor.

Trikolar Yine Moda

Triko genelde kazaklarda tercih edilse de yeni sezonda da eskiden olduğu takım olarak satışa sunuluyor. Kazak etek ya da kazak pantolon takımlarda trikolar oldukça yüksek bir beğeni topluyor. Çok rahat bir giyim şekli olan trikolar zamansız şıklık arayan zarif kadınların tercihleri arasında yer alıyor.

Triko kış mevsiminde sizleri soğuk havalardan korurken aynı zamanda tarzınızı da tamamlamanıza yardımcı oluyor. 2021 kış sezonunda hemen her kadın kendi şık tarzı ile soğuk havalara meydan okumaya hazırlanıyor. Zahmetsiz bir şıklık arayışında olanlar triko takımların zarif dışından geniş ölçüde yararlanabilmektedir.

Rahatlığından Vazgeçemeyenler İçin Bol Pantolonlar

 

Casual stilin vazgeçilmezlerinden biri olan bol pantolonlar çok şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor. Hem cool bir havaya bürünmek hem de rahatlığınızdan ödün vermek istemezseniz salaş pantolon modellerinin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hemen her kombine rahatlıkla uyum sağlayan bu pantolonlar sokak stilinde sizi desteklerken uygun ayakkabılarla ofis ortamlarında da tercih edilebilir.

Kovboy Çizmelerle Farkınızı Ortaya Çıkarın

2021 yeni kış sezonu kovboy çizmelere de yer veriyor. Cool tarzı ve çok çekici duruşu ile kovboy çizmeler kadınların sevdiği tarzlar arasında bulunuyor. Hem farklı hava elde etmek hem de sırada kıyafetleri daha çekici hale getirmek konusunda en başarılı parçalar arasındadır.


2021 İlkbahar Yaz Modası İçin TIKLAYINIZ…