2024 Yılında Boşanma Kararı Alan ve Boşanan Ünlüler

Evlilik kararı ile mutluluğa imza attılar… Aynı evi aylarca, yıllarca paylaştılar fakat her şey yolunda gitmedi onlar için 🙁 Ve ayrılma kararı aldılar.

2023’te Boşanan ve Boşanma Kararı Alan Çiftler de gün geçtikçe maalesef artıyor.

2024 Yılında Boşanma Kararı Alan ve Boşanan Ünlüler:

 

 Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı

2024 Yılında Boşanma Kararı Alan ve Boşanan Ünlüler, boşanan ünlüler, boşanma kararı alan ünlüler, 2024'-te boşanan ünlüler, buse terim boşandı, buse terim neden boşandı

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014’te muhteşem bir düğünle evlenmişti. İki kızları olan çift , ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle boşandı.

Buse Terim, boşanma sonrası sosyal medya hesabından sevenleriyle şu açıklamayı yaptı:

Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.”

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın ayrılacakları iddia edilmişti fakat daha sonra çift evliliklerine bir şans daha vermeye kara vermişlerdi.

2023’te Boşanma Kararı Alan ve Boşanan Ünlüler için TIKLAYINIZ…